Neuts Biscuiterie - Verkoop van wafels Neuts Biscuiterie [Waarom]   

Waarom Neuts Biscuiterie?

Wafelverkoop voor scholen en verenigingen

Neuts Biscuiterie verzekert u de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor scholen en verenigingen, daarnaast streven wij naar een maximale kwaliteit van onze producten, eveneens de goede service die wij bieden.


Wafelverkoop houden?

Bent u op zoek naar een manier om de clubkas te spijzen / evenement te organiseren / andere zaken ? Door een wafelverkoop te organiseren kan u d.m.v. een minimum inspanning een aardige winst bekomen. Dit zou u kunnen doen d.m.v. 2 manieren :

  • Door een interne wafelverkoop te houden: papier uitdelen en meegeven met de kinderen/ouders. Voorbeeld : elk kind minimum 2 dozen laten verkopen binnen een tijdspanne van 2 weken.

  • D.m.v. een deur-aan-deurverkoop: met de leiding/trainers en kinderen/jeugdspelers de wafels van deur tot deur gaan verkopen in de eigen regio (woensdagnamiddag, zaterdag, zondag, vakantie, etc.)

Hierbij even een korte schetsing van de 2 artikelen die bij ons doorgaans het meest verkocht worden door jeugd/sport-en andere verenigingen. (Mogelijk met elk artikel)In onze menu bij de pagina "Gallerij", vindt u een overzicht van de producten die wij aanbieden aan scholen en verenigingen, zo krijgt u meteen een overzicht van wat wij jullie kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen en dit allemaal van eigen productie.

Het enige wat u te doen staat, is zo veel mogelijk helpers onder de arm te nemen om de wafels aan de man te brengen !

Nog belangrijk om weten is dat wij werken met palm: 100% segregated en met UTZ chocolade die eveneens 100% segregated is.